Introduktionserbjudande: Abonnera i 3 månader, få 1 månad gratis!

Undvik kollektivtrafik och gör resandet stressfritt med garanterad tillgång till en parkeringsplats nära ditt hem, tågstationen eller ditt kontor. Prova vårt introduktionsabonnemang i 3 månader och njut av följande fördelar:

  • Spara tid när du söker efter en parkeringsplats
  • Garanterad plats
  • Kör in och ut snabbt med beröringsfritt passersystem
  • Spara pengar med fasta rabatterade priser
  • Välj rätt abonnemang för dig
  • Enkel uppsägning efter 3 månader

Välj din bilparkering i Nykvarn
0 resultat

Det finns inga resultat för . Vänligen utöka sökområde eller ändra er sökning

Hur APCOA abonnemangsparkering fungerar

Det är enkelt att komma igång med APCOA. Följ bara de enkla stegen nedan och få åtkomst och garantera din plats nu.

1. Abonnera på en parkeringsplats

 

Välj bara din parkering, klicka på "välj" och välj sedan ditt abonnemang på nästa sida. Din betalning sker automatiskt varje månad eller så kan du byta till kvartalsbetalningar för din bekvämlighet.

2. Få tillgång till din parkering

 

Åtkomst är snabb - inom några dagar! När du väl har valt ditt abonnemang får du instruktioner om hur du kommer åt din plats.

3. Välj längden på ditt abonnemang

 

Abonnemanget löper minst tre månader, sedan förlängs det månadsvis eller kvartalsvis beroende på avtalsform. Våra abonnemang är problemfria och det är enkelt att säga upp med en kalendermånads uppsägningstid innan nästa abonnemangsperiod.

Europas längst etablerade parkeringsföretag med full service

Vi är etablerade i 13 länder med över 1,4 miljoner platser för både företag och privatpersoner. APCOAs uppdrag är att hjälpa upptagna förare att spara tid och pengar med prisvärd parkering och garanterad plats i bekvämt läge.

Vanligt ställda frågor

Om du hyr en plats där passermedel behövs så kan du få detta tidigast 5 dagar efter att du kontaktar oss, vi skickar dessa per post till dig. Är det en öppen yta där passermedl inte behövs kan du börja parkera samma dag som ditt kontrakt startar. 

Vi har tyvärr inte autogiro att erbjuda. Däremot kan du kontakta din bank för att nyttja möjligheten till e-faktura. Läs mer om detta på www.apcoa.se

Då uppsägningstiden kan varierar mellan de olika parkeringsanläggningarna så hänvisar vi till ert avtal där uppsägningstiden framgår.

Alla uppsägningar ska ske skriftligen. Det går bra att maila, skicka brev.

‌info‌@apcoa.se
Apcoa Parking Sverige AB
Box 470 24
100 74 Stockholm

Det är ditt ansvar som kund att se till att vi har uppdaterade uppgifter om dig. Tex korrekt adress. Ditt registreringsnummer lägger du själv in och ändrar på service.apcoa.se

Startsida, välj "mina parkeringar" och "hantera platser"

Välj vilket kontrakt du ska lägga in registreringsnummer på genom att klicka på "hantera platser". Ett företag/person kan ha flera kontrakt på olika parkeringar. OBS att registreringsnumren endast gäller på varje enskilt kontrakt

Lägg till en bil genom att skriva in registreringsnumret, lägg eventuellt till en kommentar. OBS att reg.nummer måste skrivas exakt som det ser ut. Dvs inga bindestreck, punkter eller liknande. Har du en personlig skylt så lägger du in det "riktiga" reg.numret som döljer sig bakom den personliga skylten.

För att ta bort en bil; sök upp bilen med namn eller registreringsnummer och tag bort den genom att blanka ut registreringsnumret, tryck spara.

Ditt kontrakt har en bindningstid på 3 månader. Efter det kommer ditt abonnemang per automatik gå över till månadsabonnemang. Om du önskar säga upp det efter det hör du enkelt av dig till oss och säger upp det minst en kalendermånad innan du vill att vi ska avsluta det. 

Regler och villkor

Våra generella ”Allmänna villkor” hittar du på: www.apcoa.se/allmaenna-villkor