mySafety Försäkringar i samarbete med APCOA PARKING

/company/arkiv/alla-artiklar/?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2225&tx_news_pi1%5Bcontroller%5D=News&tx_news_pi1%5Baction%5D=detail&cHash=f56035580066ba06812e71a17bd77c72

mySafety Försäkringar har inlett ett samarbete med APCOA Parking Sverige AB där parkeringstjänstens kunder erbjuds en självriskreducering för bilar och motorcyklar, som ersätter upp till 3 000 kr för betald självrisk.

mySafety Försäkringar har inlett ett samarbete med APCOA Parking Sverige AB där parkeringstjänstens kunder erbjuds en självriskreducering för bilar och motorcyklar, som ersätter upp till 3 000 kr för betald självrisk.

mySafety är Nordens ledande aktör inom ID-skyddsförsäkringar, men förmedlar även andra specialförsäkringar som exempelvis näthat-, kort-, och passförsäkringar såväl som traditionella försäkringar. I samarbete med APCOA får nu parkeringsoperatörens kunder möjlighet att teckna mySafetys Självriskreducering Bil & MC 3 000 kr till ett förmånligt pris. Försäkringen gäller självklart  även gäller utanför APCOAs parkeringar.

  • Det känns mycket roligt att tillsammans med mySafety kunna hjälpa våra kunder att undvika onödiga kostnader när de använder sin fordonsförsäkring, säger Bo Liliequist, VD på APCOA.

mySafetys Självriskreducering Bil & MC som ger ersättning upp till 3 000 kr gäller i alla europeiska länder som är anslutna till Gröna kort-systemet.

  • Trots en bra fordonsförsäkring kan det svida till i plånboken när självrisken ska betalas. Vi är därför mycket glada över att nu kunna erbjuda APCOAs kunder vår självriskreducering. Den ger extra trygghet oavsett om det rör sig om exempelvis en olycka, parkeringsskada eller inbrott, säger Carl Henric Holmberg, Sverigechef mySafety Försäkringar. 

 

Om mysafety Försäkringar

mySafety Försäkringar har sedan 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Genom partners och våra egna kanaler erbjuder vi försäkringar till privatpersoner och företag i Norden. mySafety finns till för dig alla dagar, dygnet runt.

mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. För mer information, vänligen besök www.mysafety.se.

 

Presskontakt

Susanna Salomon, PR-chef mySafety FörsäkringarFredrik Wheeler, Marknadschef APCOA PARKING
E-post: susanna.salomon‌@mysafety.seE-post: fredrik.wheeler‌@apcoa.se
Telefon: 070 333 92 76Telefon: 08-556 306 73
Läs mer

APCOA PARKING Sverige förvärvar XPERT Parkering

/company/arkiv/alla-artiklar/?tx_news_pi1%5Bnews%5D=2224&tx_news_pi1%5Bcontroller%5D=News&tx_news_pi1%5Baction%5D=detail&cHash=f74fb551baa2dd1fe56e8370881b9037

Stockholm 13 januari 2020 – APCOA PARKING Sverige AB (APCOA) har förvärvat det svenska parkeringsbolaget XPERT Parkering AB (XPERT). XPERT hanterar 40 000 parkeringsytor, främst belägna i Region Skåne.

Stockholm 13 januari 2020 – APCOA PARKING Sverige AB (APCOA) har förvärvat det svenska parkeringsbolaget XPERT Parkering AB (XPERT). XPERT hanterar 40 000 parkeringsytor, främst belägna i Region Skåne.

“Det här förvärvet kombinerar styrkorna hos två kunniga företag och sammanför två starka ledningsgrupper vars kompetenser kompletterar varandra. Därför är sammanslagningen ett självklart steg mot att expandera och ytterligare befästa vår position som den ledande europeiska aktören inom parkerings- och mobilitetsservice”, säger Philippe Op de Beeck, VD för APCOA PARKING Group.

Förra året förvärvades parkeringsbolagen irländska NCPS och danska Onepark A/S av APCOA PARKING Group. Med förvärvet av XPERT förstärker svenska APCOA sin position på den svenska marknaden och skapar en plattform för vidare tillväxt.

“APCOA och XPERT ser sammanslagningen av våra två bolag som en möjlighet att förbättra och ytterligare bredda de tjänster vi tillhandahåller i Sverige. Vi är mycket glada att XPERTs ägare Zoran Ackovski och Klime Taskoski ansluter sig till vårt team. De är mycket kunniga inom parkering och vi ser fram emot vårt kommande samarbete. Vi välkomnar också alla nya kunder och partner till APCOA”, säger Bo Liliequist, VD för APCOA PARKING Sverige.


Kontakt APCOA PARKING Sverige: Fredrik Westergård |
fredrik.westergard[at]apcoa.se | tel (+46) 8556 306 70

Om APCOA PARKING SVERIGE

APCOA PARKING Sverige är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering och drift av parkeringsanläggningar. Företaget har ca 500 anställda och närmare 2000 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett stort antal städer i Sverige. APCOA PARKING Sverige omsätter ca 800 MSEK.

APCOA PARKING Sverige tillhör APCOA PARKING AG, Europas största parkeringskoncern som finns i 13 länder och totalt 5 000 anställda. Den totala verksamheten omfattar hela 4 100 parkeringsanläggningar och ca 1 200 000 P-platser.

www.apcoa.se

Läs mer

APCOA och ETNetwork förenklar rese- och utläggshantering med digitala kvitton.

/company/arkiv/alla-artiklar/?tx_news_pi1%5Bnews%5D=449&tx_news_pi1%5Bcontroller%5D=News&tx_news_pi1%5Baction%5D=detail&cHash=5a050285411e4d2a7a46ce1b2d442be3

Stockholm, 5 maj 2016 – APCOA, Europas ledande parkeringsoperatör, har tecknat avtal för den digitala kvittotjänsten Kwick, vilket gör det möjligt att helt digitalisera utläggshanteringen till de företag som använder tjänsten. Både privatpersoner, företag och samhället i stort blir vinnare när papperskvittot förpassas till historien.

Från och med nu kan alla som använder någon av APCOAS parkeringar i Sverige få ett digitalt kvitto direkt till företagets bokföringssystem när de parkerar i tjänsten, förutsatt att företaget är anslutet till Kwick. Det digitala kvittot är godkänt som räkenskapsinformation av Bokföringsnämnden och Skatteverket.

– Med detta samarbete tar vi ett stort steg mot en helt digitaliserad parkeringsverksamhet. Det är bara kvittohanteringen som hänger efter, och den är både dyr och mindre bra ur ett miljöperspektiv. Företagens kostnad för att hantera redovisningen av ett parkeringskvitto är ofta högre än själva parkeringskostnaden. Det vill vi hjälpa våra kunder att ändra på samtidigt som det är ett naturligt steg i vår digitalisering av verksamheten, säger Bo Liliequist, VD APCOA.

Kwick utvecklades 2011 och nu börjar digitaliserad kvittohantering slå igenom på allvar. Organisationer, stora som små, får en effektivare och billigare hantering av sin redovisning med digitala kvitton och kunden ges ökad möjlighet till att åberopa sina rättigheter. För handlaren bidrar digitala kvitton till ökade servicenivåer för deras kunder samtidigt som det gynnar vit handel.
Kwick är den infrastruktur som kopplar ihop parterna och hanterar i dag mer än 25 miljoner kvitton per år åt sina samarbetspartners, en siffra som växer snabbt.

– Styrelserna ställer krav på företagens ledningar att i högre grad digitalisera verksamheten och det här är ett bra exempel på vilka effektiviseringar som då möjliggörs. Effekten är så stor att vi är övertygade om att företagen i sin tur kommer att kräva att deras samarbetspartners i likhet med APCOA ska kunna leverera digitala kvitton. Många gör det redan, säger Rickard Holmén, VD ETNetwork.
 

Kontakt:
APCOA Parking Sverige AB
Fredrik Westergård
Box 47024
10074 Stockholm
T: +46 (0)8 556 306 70

Om APCOA Koncernen
APCOA koncernen är Europas ledande operatör för parkeringsanläggningar. Under mer än 40 år i branschen har koncernen samlat kunnande i 12 europeiska länder och har en utbredd kundportfölj. Mer än 30 europeiska flygplatser har avtal med APCOA för att hantera sina parkeringsanläggningar. APCOA koncernen förvaltar idag över 1,4 miljoner parkeringsplatser.

APCOAs internationella bakgrund möjliggör för kunder och fastighetsägare att dra nytta av nya och innovativa parkeringstjänster på mer än 8700 anläggningar. Våra 4900 anställda, med internationell kompetens och erfarenhet levererar anpassade lösningar till alla våra kunder. Koncernens huvudkontor och den tyska filialen ligger i Stuttgart, Tyskland.

www.apcoa.com

Läs mer

VI HÅLLER ISO 9001 & 14001 STANDARD!

/company/arkiv/alla-artiklar/?tx_news_pi1%5Bnews%5D=452&tx_news_pi1%5Bcontroller%5D=News&tx_news_pi1%5Baction%5D=detail&cHash=71989aa5708c130a5c8c0a2bfbb15989

Efter ett omfattande arbete med att utveckla APCOAS tidigare implementerade kvalitets – och miljöledningssystem så är APCOA nu certifierade enligt standarden ISO 9001 & 14001 sedan 9 december 2015.

”Detta är ett glädjande kvitto på att de processer vi arbetar efter för att uppnå långsiktigt hållbar och ständig förbättring klarar en närmare granskning. Det är viktigt för oss att nu kontinuerligt fortsätta på den inslagna vägen där långsiktiga beslut som gynnar miljö och kvalitetstänkande prioriteras framför kortsiktigare initiativ och arbetssätt”, menar VD Bo Liliequist.

Läs mer