Underlätta vardagen med telefonparkering och slipp mynt, stress och parkeringskvitton.

APCOA Parking telefonparkering är en extern tjänst som finns på ett stort antal av APCOA Parking parkeringar, allt för att underlätta för dig som bilist! Du hittar en APCOA Parking dekal på de parkeringsautomater som du kan telefonparkera på. Med APCOA Parking startar du p-tiden snabbt via din mobil, helt efter ditt eget parkeringsbehov, och dina p-avgifter samlas och redovisas på ett kreditkort, faktura eller en mobilräkning.

 

För att underlätta när du ska parkera, kan du med hjälp av SMS Park- appen eller genom att skicka ett sms, enkelt starta eller avsluta din parkering. SMS Park hittar du över hela Sverige. Dina köp redovisas sedan på ett kreditkort, faktura eller via Paypal. APCOA Parking har tydliga dekaler och skyltar på platserna där tjänsterna går att använda. Du ser även i SMS Park-appen vilka områden du kan parkera på. 

Läs mer hur SMS Park fungerar på www.smspark.se. eller kontakta oss tel: 0772-10 10 10.

 

Med EasyPark kan du enkelt starta, stoppa och förlänga din parkering med hjälp av din mobil, helt efter ditt parkeringsbehov.

 

EasyParks parkerings-app är en extern tjänst som finns på APCOA Parking parkeringsområden, allt för att underlätta för dig som bilist. Få dina parkeringsavgifter samlade och redovisade på ett och samma betalkort eller faktura.

 

För att se var du kan använd EasyPark, använd kartan på EasyPark-appens startskärm eller se EasyParkinformation vid eller på parkeringsautomaterna. EasyPark kan du använda i hela Sverige.

 

Ladda ned EasyPark-appen och kom igång!

 

För mer information, besök EasyParks hemsida på: www.easypark.se. Du kan även kontakta EasyPark på telefon 0770 - 11 22 00.