Parkering med nummerskyltsregistrering (kameror)

Parkering med nummerskyltsregistrering (kameror)

En anläggning där vi har kameror som läser av din nummerskylt då du kör in och ut från en parkeringsanläggning. Du behöver alltså inte registrera dig i någon betalautomat eller annat.

Vissa anläggningar har en räknare med information om du är inom kvoten för erat avtal. Är du osäker, gå till betalautomaten och se om din bil har blivit debiterad någon avgift för parkeringen.

Nej, du kommer ha nummer 11 under hela parkeringstiden och behöver betala för den.

Betala för parkeringen i automat eller på vår hemsida inom 72 timmar. Om du inte gör något av deta kommer du få en faktura.

Du kan betala din parkering online för ett Park&Go anläggning upp till 72 h efter du har lämnat garaget. Du betalar din parkering på betala.apcoa.se.

Tips: För dig som parkerar ofta i våra Park&Go anläggning rekommenderar vi att du betalar med vår app Apcoa Flow, där så är möjligt. Du kan välja automatisk debitering.

Parkera som vanligt men registrera numret så snart du kan för att inte riskera extra kostnader. Bilen behöver vara registrerad innan du lämnar parkeringen.

Tips: Glöm inte att du kan registrera din bil genom din mobiltelefon, surfa till service.apcoa.se och lägg till registreringsnumret.

Du skall i första hand kontakta SveaEkonomi, se kontaktinformation på fakturan. Har SveaEkonomi hänvisat dig till oss ber vi dig följa länken nedan "Kontakta oss" och fyll i kontaktformuläret och skicka in till oss. 

Kontakta oss

Vi ber vi dig följa länken nedan "Kontakta oss" och fyll i kontaktformuläret och skicka in till oss. 

Du når oss bäst på chatt och mail men vill du ändå ringa oss gör du det på 08-556 30670.

Kontakta Oss

Apcoa arbetar med att parkering ska vara så enkel som möjlig för alla som parkerar hos oss. Vi har två typer av parkering.


Kameraparkering.

Kameraparkering innebär att du kan parkera hos oss och betala i vår app, på hemsidan eller på plats. Apcoa erbjuder inte möjligheten att söka i alla våra parkeringsgarage samtidigt, utan du som kund måste välja det garaget du har besökt. Kvitto finns endast tillgänglig för de parkeringar som du själv betalat för oavsett om du har valt att betala via betala.apcoa.se eller i någon av våra appar. Din parkering finns enbart tillgänglig fram till dess att du har betalat den och som längst i 72 timmar. Betalar du på plats i automat innan du lämnar parkeringen kan ingen hitta din parkering på nätet.
Vi har valt att ge alla våra kunder en betalningsfrist på 72 timmar. Det betyder att du inte behöver tänka på parkering när du till exempel besöker ett populärt turistmål över helgen. Du kan betala i lugn och ro när du kommer hem.
Apcoa har ytterligare åtgärder för att stärka din integritet, så som att förhindra att någon skulle mängdsöka på ett eller flera registreringsnummer från samma enhet, en uppdelning av garagen som försvårar att hitta ett fordon utan vetskap om fordonets parkering, meddelande om aktivering av registreringsnummer och skyltinformation till användaren om vår integritetspolicy innan du åker in på parkeringsplatsen.


Vanlig parkering med övervakning.

Det här innebär att du betalar på plats i automat eller någon av våra appar och ingen annan användare kan se din parkering eftersom de aldrig finns tillgängliga på nätet.


GDPR bedömning

Utifrån ovan angivna åtgärder så har Apcoa tillämpat lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att behandlingen ska vara säker och ha en tillräcklig säkerhetsnivå som är lämplig i förhållande till risken med behandlingen. Åtgärderna är i enlighet med ISO27001 och har skett i samråd med Apcoas dataskyddsombud.