Parkering med nummerskyltsregistrering (kameror)

Parkering med nummerskyltsregistrering (kameror)

En anläggning där vi har kameror som läser av din nummerskylt då du kör in och ut från en parkeringsanläggning. Du behöver alltså inte registrera dig i någon betalautomat eller annat.

Vissa anläggningar har en räknare med information om du är inom kvoten för erat avtal. Är du osäker, gå till betalautomaten och se om din bil har blivit debiterad någon avgift för parkeringen.

Nej, du kommer ha nummer 11 under hela parkeringstiden och behöver betala för den.

Betala för parkeringen i automat eller på vår hemsida inom 72 timmar. Om du inte gör något av deta kommer du få en faktura.

Du kan betala din parkering online för ett Park&Go anläggning upp till 72 h efter du har lämnat garaget. Du betalar din parkering på betala.apcoa.se.

Tips: För dig som parkerar ofta i våra Park&Go anläggning rekommenderar vi att du betalar med vår app Apcoa Flow, där så är möjligt. Du kan välja automatisk debitering.

Parkera som vanligt men registrera numret så snart du kan för att inte riskera extra kostnader. Bilen behöver vara registrerad innan du lämnar parkeringen.

Tips: Glöm inte att du kan registrera din bil genom din mobiltelefon, surfa till service.apcoa.se och lägg till registreringsnumret.

Du skall i första hand kontakta SveaEkonomi, se kontaktinformation på fakturan. Har SveaEkonomi hänvisat dig till oss ber vi dig följa länken nedan "Kontakta oss" och fyll i kontaktformuläret och skicka in till oss. 

Kontakta oss

Vi ber vi dig följa länken nedan "Kontakta oss" och fyll i kontaktformuläret och skicka in till oss. 

Du når oss bäst på chatt och mail men vill du ändå ringa oss gör du det på 08-556 30670.

Kontakta Oss