Det ska vara enkelt & tryggt att parkera

På APCOA Parking arbetar vi ständigt med att förbättra och förenkla för dig som bilist. Det ska vara lätt att förstå skyltar och regler (APCOA Parking syns alltid med ett stort och tydligt ). Vi vill också att du som bilist ska få ett positivt och trevligt intryck av våra anläggningar. Därför är det av största vikt för oss på APCOA Parking att hålla rent och snyggt på och runt P-platserna.

Säkerhets- och servicenivån skall vara den högsta tänkbara. Välupplysta och kamerabevakade anläggningar med god bemanning skapar en trevlig och trygg parkeringsmiljö, oavsett tid på dygnet. Dessutom är våra P-vaktsbilar utrustade med förnödenheter så som t.ex. brandsläckare, startkablar och bilbatterier. I våra P-service-/övervakningsbilar finns utbildad och kompetent personal som gärna ställer upp med goda råd kring allt som gäller parkering. Tveka inte att fråga någon av våra parkeringsvakter om du behöver råd!

Standarden i samtliga anläggningar är hög och alla nyheter som sker på marknaden – oavsett om det gäller service, teknik, miljö eller säkerhet – följs kontinuerligt upp.

På ett flertal av APCOA Parkings parkeringar finns möjlighet att betala sin parkering med hjälp av mobiltelefoni. Allt för att underlätta för dig som kund. Tjänsten tillhandahålls av vår samarbetspartner Easypark.

Välkommen till APCOA Parking!