Receptionstjänst

Har ditt företag kunder eller andra besökare som behöver parkeringstillstånd? APCOAs receptionstjänst för parkering sparar tid åt såväl besökare som den egna verksamheten. Receptionstjänsten är en digital lösning som helt ersätter manuellt arbete med registrering och parkeringstillstånd. Allt är automatiserat och kunden registrerar sig själv vid receptionen med några få knapptryckningar.

Kom igång snabbt och enkelt

Receptionstjänsten för parkering levereras startklar med en surfplatta monterad på ett sobert stativ, redo att koppla upp sig  mot vår webbaserade tjänst. Du kan också välja att koppla upp  dig via en vanlig dator. Oavsett behöver du inte tänka på någon  programvara som ska underhållas.

Lätt att använda

Receptionstjänsten för parkering är enkel och pedagogisk, både för era besökare och för er. Som företagare väljer ni själva hur lång parkeringstid kunden ska få. Vid installation och eventuella framtida behov får ni all vägledning helt kostnadsfritt — oftast tar det bara några minuter.

Gladare besökare och nöjdare medarbetare

Med receptionstjänsten för parkering slipper kunderna tänka på p-skiva eller pappersbiljett. Istället behövs bara ett par sekunder åt att skriva in sitt registreringsnummer på en skärm. Sedan har bilen fått ett digitalt tillstånd, synligt för våra parkeringsvakter. För att göra det tydligt vem som bjuder på parkeringen kan ni självklart även få ert företags logotyp på skärmen.