Vill hyra parkering

Du går in på vår hemsida: hyra.apcoa.se (fungerar bäst med web-läsare google chrome) och anger ort och/eller gatuadress där du vill ha en parkeringsplats. Du letar sedan efter ledig plats bland de lediga parkeringsytor som kommer upp. 

För att endast lokalhyresgäster eller boende får hyra garage- eller p-plats. I vissa fall har föreningen lösenordet och i vissa fall vi på Apcoa. För att erhålla lösenordet kontakta din förening eller oss på Apcoa. 

Vissa föreningar är momsfria och de som får hyra plats på dessa måste vara medlemmar i föreningen.

Du går in på vår hemsida: https://hyra.apcoa.se/ (fungerar bäst med web-läsare google chrome) och anger ort eller gatuadress och letar efter parkerings-plats/yta och lediga platser där. Kommer inte en parkeringsplats upp, som du känner till, finns inga lediga platser. I vissa fall finns kölistor och då ges du möjligheten att ställa dig i den kön.

Då går in på vår sida: https://hyra.apcoa.se/ och ställer dig i kö där så är möjligt. Efter att du har anmält ditt intresse måste du verifiera din köplats genom att tacka ja via den länk du får av oss.

Följ instruktionerna i erbjudandet du fått. Glöm inte att slutföra avtalet så att du får ett kontrakt och kan logga in i serviceportalen.

Om du har funnits i vårat system sedan tidigare har du redan ett lösenord. Har du glömt det, fyll i kontaktformuläret nedan och skicka det till oss, så återkommer vi med ett temporärt lösenord.

Om du har lagt in dig i en kö via vår serviceportal, kan du se din köplats genom att logga in i serviceportalen. Du logger in med ditt personnummer och det lösenordet du fått av oss då du registrerade dig. Om du inte ställt du i kö vi serviceportalen, behöver du kontakta oss. Använd kontaktformuläret du hittar under "Hur gör jag om jag har en annan fråga?"

Du går in på vår sida: https://hyra.apcoa.se/ (fungerar bäst med web-läsare google chrome) och letar efter ett garage du är intresserad av. Läs sedan mer information som finns för respektive anläggning.