mySafety Försäkringar i samarbete med APCOA PARKING

/company/nyheter/senaste-artiklar/artiklar/mysafety-foersaekringar-i-samarbete-med-apcoa-parking/

mySafety Försäkringar har inlett ett samarbete med APCOA Parking Sverige AB där parkeringstjänstens kunder erbjuds en självriskreducering för bilar och motorcyklar, som ersätter upp till 3 000 kr för betald självrisk.

mySafety Försäkringar har inlett ett samarbete med APCOA Parking Sverige AB där parkeringstjänstens kunder erbjuds en självriskreducering för bilar och motorcyklar, som ersätter upp till 3 000 kr för betald självrisk.

mySafety är Nordens ledande aktör inom ID-skyddsförsäkringar, men förmedlar även andra specialförsäkringar som exempelvis näthat-, kort-, och passförsäkringar såväl som traditionella försäkringar. I samarbete med APCOA får nu parkeringsoperatörens kunder möjlighet att teckna mySafetys Självriskreducering Bil & MC 3 000 kr till ett förmånligt pris. Försäkringen gäller självklart  även gäller utanför APCOAs parkeringar.

  • Det känns mycket roligt att tillsammans med mySafety kunna hjälpa våra kunder att undvika onödiga kostnader när de använder sin fordonsförsäkring, säger Bo Liliequist, VD på APCOA.

mySafetys Självriskreducering Bil & MC som ger ersättning upp till 3 000 kr gäller i alla europeiska länder som är anslutna till Gröna kort-systemet.

  • Trots en bra fordonsförsäkring kan det svida till i plånboken när självrisken ska betalas. Vi är därför mycket glada över att nu kunna erbjuda APCOAs kunder vår självriskreducering. Den ger extra trygghet oavsett om det rör sig om exempelvis en olycka, parkeringsskada eller inbrott, säger Carl Henric Holmberg, Sverigechef mySafety Försäkringar. 

 

Om mysafety Försäkringar

mySafety Försäkringar har sedan 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. Vi är ledande inom ID-skyddsförsäkring samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Genom partners och våra egna kanaler erbjuder vi försäkringar till privatpersoner och företag i Norden. mySafety finns till för dig alla dagar, dygnet runt.

mySafety Försäkringar är en del av mySafety Group. För mer information, vänligen besök www.mysafety.se.

 

Presskontakt

Susanna Salomon, PR-chef mySafety FörsäkringarFredrik Wheeler, Marknadschef APCOA PARKING
E-post: susanna.salomon‌@mysafety.seE-post: fredrik.wheeler‌@apcoa.se
Telefon: 070 333 92 76Telefon: 08-556 306 73
Tillbaka